"75 jaar ambitie, doorzettingsvermogen en traditie"

Kiepbulkvervoer

Kipbulk oplegger

Onze kiepbulkopleggers hebben een inhoud die variëert van 40 m3 tot 66 m3. Deze opleggers zijn geschikt voor alle droge poeder en korrelvormige stoffen. 

 
Ook kunnen wij voor u vervoeren, al uw ADR poeder en korrelvormige goederen.
 
Het laden van de opleggers vindt plaats door het openen van een of meerdere magaten aan de bovenzijde van de bulkwagen.  Aan de bovenzijde zijn alle opleggers voorzien van een railing die omhoog geklapt kan worden. Dit om de veiligheid van de mensen bovenop de bulk bij de belading zoveel mogelijk te waarborgen.
 
Het lossen vind plaats door de oplegger te kieppen waardoor het produkt aan de achterzijde in de trechter komt en tevens door met een compressor deze onder druk te brengen, zodat het produkt met lucht "vloeibaar" gemaakt wordt en vervolgens  in een silo geblazen kan worden. Al het transportmaterieel is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium zodat het eigen gewicht van een trekker-oplegger-combinatie zo laag mogelijk is, om zo veel mogelijk produkt voor onze opdrachtgevers per zending mee te kunnen nemen, om te komen tot een zo gunstig mogelijk tarief. 
 
De grotere kiepbulks gebruiken wij voor de produkten met een laag soortelijk gewicht. Dit zijn vaak produkten waarbij de tank en appendages en slangen voor elke belading 100% gereinigd moet worden.  
 
De kleinere kipbulks zetten wij in voor de produkten met een hoog s.g. Voor ons zijn dit vaak produkten die direct of indirect gerelateerd zijn aan bouwprodukten. Ook het vervoeren van gedroogd zand is een activiteit waar wij zeer veel ervaring in hebben.
 
Veel aandacht wordt er in ons bedrijf geschonken aan het losproces. Met name onze inzet, die het voorkomt dat een slang tijdens het lossen losschiet is zeer succesvol.   
 
Het werkterrein voor onze kiepbulkopleggers is voornamelijk  Duitsland, België, Frankrijk en Nederland.
 

Meer informatie? We bellen u graag terug.

Wilt u meer informatie over ons bedrijf of onze diensten? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op

© Copyright 2024 Baan Rijssen Transporten - Algemene voorwaarden - Disclaimer - Contact