"75 jaar ambitie, doorzettingsvermogen en traditie"

Bulkonderlosservervoer

Onze bulkonderlossers hebben een inhoud die variëert van 37 m3 tot 42 m3. Deze opleggers zijn met name geschikt voor de poedervormige bouwstoffen als cement, kalk, vulstof, krijt, vliegas, anhydrite enz.  Het laden van de opleggers vindt plaats door het openen van een of meerdere magaten aan de bovenzijde van de bulkwagen. Aan de bovenzijde zijn alle opleggers voorzien van een railing die omhoog geklapt kan worden. Dit om de veiligheid van de mensen bovenop de bulk bij de belading zoveel mogelijk te waarborgen.

 
Het lossen vind plaats d.m.v. de luchtdruk van de compressor op de truck  waardoor het produkt via meerdere trechters aan de onderzijde van de oplegger naar de uitloop aan de achterzijde loopt en vervolgens in een silo geblazen kan worden. Omdat de bouwprodukten vaak een hoog s.g. hebben, kan volstaan worden met een oplegger met een betrekkelijk kleine inhoud. Dit  om het eigen gewicht van deze opleggers zo laag mogelijk te houden. Verder is al het  transportmateriëel voor zover mogelijk vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, zodat dit tevens bijdraagt om het eigen gewicht van een trekker-oplegger-combinatie te beperken, om zo veel mogelijk produkt voor onze opdrachtgevers per zending mee te kunnen nemen, om te komen tot een zo gunstig mogelijk tarief.
 
Veel aandacht wordt er in ons bedrijf geschonken aan het losproces. Met name onze inzet, die het voorkomt, dat een slang tijdens het lossen losschiet is zeer succesvol. 
 
Het werkterrein voor onze bulkonderlossers  is voornamelijk Duitsland, België, Frankrijk en Nederland. 
 
 

Meer informatie? We bellen u graag terug.

Wilt u meer informatie over ons bedrijf of onze diensten? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op

© Copyright 2024 Baan Rijssen Transporten - Algemene voorwaarden - Disclaimer - Contact