"75 jaar ambitie, doorzettingsvermogen en traditie"

Vacature bij Baan Rijssen Transporten

Internationaal Bulkwagenchauffeur


Wij zijn op zoek naar jou!


 

 

Ter versterking van ons chauffeursteam kunnen wij binnenkort nog enkele met het vak betrokken en gemotiveerde chauffeurs gebruiken. U dient in het bezit zijn van de benodigde rijbewijzen en van het chauffeursdiploma. Verder is het een pré dat u reeds beschikt over een VCA en/of ADR tankvervoer certificaat. 

Wij zijn voornamelijk op zoek naar ervaren chauffeurs woonachtig in de directe omgeving van onze standplaatsen Rijssen en Roermond.

Uw taak is het uitvoeren van de rit, laad- en losopdrachten inclusief de verdere taken die met de uitvoering hiervan verband houden, met een 40 tons trekker-oplegger-combinatie. Chauffeurs die beschikken over enige technische kennis genieten onze voorkeur. Ons werkterrein vind hoofdzakelijk plaats in Nederland, België en Duitsland. In verband met de combinaties van de diverse opeenvolgende ritten en uw taak om op een zo economisch mogelijke manier van A naar B te komen , overnacht u door de weeks meestal in de vrachtwagen. Voor de specifieke taak van bulkwagenchauffeur krijgt u een interne opleiding. Wel dient u te beschikken over voldoende rijervaring met een trekker-oplegger-combinatie, zo mogelijk in bovengenoemde landen. Verder verlangen wij, dat u gemotiveerd en klantgericht uw taak uitvoert en samen met uw collega's al datgene doet en laat wat wij van een goed chauffeur mogen verwachten.
Wat hebben wij te bieden?


Chauffeurs die zich herkennen in bovengenoemd profielschets verzoeken wij te solliciteren d.m.v. het sollicitatieformulier.

Wij kunnen u een afwisselende baan bieden in een bedrijf waar iedereen elkaar kent en collegialiteit zeer belangrijk is.

U kunt verder beschikken over comfortabele trucks met een ruime cabine, voorzien van alle gemakken met daaraan gekoppeld het modernste bulkopleggermaterieel.

Betalingen geschieden volgens de CAO voor het beroepsgoederenvervoer over de weg.


Vragen?

Klik hier om een Whatsapp gesprek met ons te beginnen of bel met 0548521055
 

 
Meer informatie? We bellen u graag terug.

Wilt u meer informatie over ons bedrijf of onze diensten? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op

© Copyright 2024 Baan Rijssen Transporten - Algemene voorwaarden - Disclaimer - Contact