"75 jaar ambitie, doorzettingsvermogen en traditie"

Vacature bij Baan Rijssen Transporten

Werken & Leren bij Baan Transport


Wij zijn op zoek naar jou!


Baan Transport is lid van het samenwerkingsverband OT&L (Opleidingscentrum Transport & Logistiek). Binnen OT&L werken verschillende transportbedrijven uit Rijssen-Holten samen met het ROC van Twente om jonge mensen tussen de 15 en 18 jaar op te leiden tot Chauffeur goederenvervoer of Logistiek medewerker (mbo, niveau 2).

 
Wat hebben wij te bieden?


Leren & werken in Rijssen-Holten

LogoOT&L is gevestigd aan de Morsweg 24 in Rijssen, dus goed bereikbaar met bus of trein. Gemotiveerde vmbo-scholieren die de Transport & Logistiek in willen, kunnen daar per het schooljaar 2015-2016 terecht voor een op maat gesneden en praktijkgerichte niveau 2 mbo-opleiding. Naast twee leslokalen beschikt de opleidingslocatie over een ultramoderne praktijkruimte waarin alles aanwezig is om de kneepjes van het vak te leren. De lessen worden verzorgd door docenten van het ROC van Twente en praktijkopleiders van de betrokken lidbedrijven.

Baangarantie

Uniek aan het volgen van een mbo-opleiding bij OT&L is de zogenaamde ”baangarantie”. Wanneer de opleiding met goed gevolg wordt afgerond, dan is de ‘oud-leerling’ verzekerd van een baan bij een van de lidbedrijven. Ook  de stage- en/of leerwerkplekken tijdens de opleiding zijn al geregeld; de leerling doorloopt zijn of haar stage(s) en praktijkopdrachten bij een van de aangesloten bedrijven. Per schooljaar kunnen zich maximaal 25 leerlingen aanmelden voor een opleiding bij OT&L.

Meer info? Bezoek de website www.otenl.nl
Meer informatie? We bellen u graag terug.

Wilt u meer informatie over ons bedrijf of onze diensten? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op

© Copyright 2024 Baan Rijssen Transporten - Algemene voorwaarden - Disclaimer - Contact